Bellaitaliahellendoorn.nlBellaitaliahellendoorn.nl

    Abonneer u op Updates

    Wat is heet

    De slowcooker: veelzijdige recepten en handige tips voor elk seizoen

    May 17, 2025

    Een smakelijke reis door de wereld van taarten en desserts

    May 17, 2025

    Eieren koken: tips, technieken en moderne innovaties

    May 17, 2025
    Facebook Twitter Instagram
    Sunday, October 5
    Facebook Twitter Instagram YouTube
    Bellaitaliahellendoorn.nlBellaitaliahellendoorn.nl
    • Home
    • Brood
    • Pizza
    • Soep
    • Vlees
    • Zeevruchten
    Bellaitaliahellendoorn.nlBellaitaliahellendoorn.nl
    Home»Brood»Het perfecte brood kookboek Sneak Peek!
    Brood

    Het perfecte brood kookboek Sneak Peek!

    BjornBy BjornFebruary 4, 2022Updated:July 4, 2023No Comments6 Mins Read
    Share
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

    The Big Day is bijna hier: 8 november 2022, publicatiedag voor mijn zuurdesem kookboek The Perfect Loaf!

    Om te zeggen dat ik ben opgewonden is zo’n understatement.

    Voordat we meer over het boek gaan praten, wil ik iedereen bedanken die al een pre-order heeft geplaatst! Pre-orders zijn ongelooflijk belangrijk (vooral voor beginnende auteurs zoals ik) en hebben een directe invloed op het succes van het boek. Dank je!

    Tien jaar geleden heb ik deze website gemaakt om anderen te helpen hun weg te vinden op het kronkelige pad om thuis zuurdesembrood te maken. Ik heb ontelbare uren nagedacht over brood en heb me vaak afgevraagd of ik een kookboek zou schrijven, wat zou ik erin stoppen?

    Ik heb dit zuurdesemkookboek geschreven om je trouwe metgezel in de keuken te zijn. Het zal er zijn, stap voor stap, met nieuwe technieken en recepten op precies het juiste moment om je te helpen je vaardigheden te verbeteren en met je mee te groeien als bakker.

    Nu het boek klaar is en slechts enkele weken verwijderd van verzending, en na drie jaar testen en schrijven, is het antwoord dat mijn zuurdesemkookboek voor mij een manier was om het afgelopen decennium plus mijn hypothesen, experimenten, een- ha momenten en bevindingen met het bakken van zuurdesembrood in mijn thuiskeuken.

    En mijn boek sluit perfect aan bij hetzelfde doel dat ik altijd heb gehad met The Perfect Loaf: een hulpmiddel zijn om u te helpen een betere bakker te worden in uw eigen keuken.

    Waar kan ik het kookboek krijgen?

    Pre-order het boek vandaag nog om het te ontvangen op (of bijna) de dag van publicatie.

    Sneak peek van het kookboek – wat zit erin?

    Mijn zuurdesemkookboek is zo uitgebreid als maar kan, en behandelt alles van het maken van je eerste zuurdesemstarter tot het schoonhouden van je keuken tot het vormen van brooddeeg en het oplossen van problemen bij elke stap.

    Om meer over het boek te zien, kijk op mijn startpagina van het kookboek!

    Plus:

    • 60 zuurdesemrecepten van knapperige broden in vrije vorm tot delicaat gebak tot snelle zuurdesemstarters
    • Een mengeling van nieuwe recepten en de populairste klassiekers van The Perfect Loaf
    • Uitgebreide uitleg en foto’s van elke stap van het broodbereidingsproces
    • Bouw je bakker intuïtie met mijn inzichten doorheen het boek, die je leren om verder te kijken dan de basis
    • Snel scannen QR-codes door het hele boek om video’s over belangrijke technieken en volledige walkthroughs te bekijken
    • Uitgebreide secties voor het oplossen van problemen u helpen analyseren wat er goed ging (en wat er mogelijk fout is gegaan)

    En dit is een groot boek! Het schaalt in op 432 pagina’s en 1.999 gram (kijk, ik gebruik zelfs bakkerspercentages met mijn boek ).

    Dat is als twee grote broden of een enkele, enorme miche, klaar om te worden verslonden.

    Laten we zonder verder oponthoud naar binnen kijken! (Klik op de afbeeldingen hieronder om grotere versies te zien.)

    “Er is geen boek dat speciaal voor thuisbakkers is geschreven dat dit boek overtreft. Maurizio presenteert elk onderwerp, hoe klein ook, met precisie en duidelijkheid, en licht zelfs de meest complexe onderwerpen minutieus toe. Maurizio heeft een klassieker geschreven en zijn boek zal blijvende relevantie hebben.”
    JEFFREY HAMELMAN, bakker en auteur van Brood: een bakkersboek met technieken en recepten

    “Met The Perfect Loaf heeft Maurizio Leo alle broodkoppen, of het nu nieuwelingen of ervaren bakkers zijn, het ideale cadeau gegeven. Met zijn zeer georganiseerde en boeiende schrijfstijl heeft Maurizio het proces en de wetenschap van het bakken van zuurdesem gedemystificeerd, zodat iedereen zijn broden kan maken en zelfs verbeteren.
    PETER REINHART, auteur van The Bread Baker’s Apprentice en gastheer van Pizza Quest

    “Voor de thuis- en professionele bakker is Maurizio’s diepe duik in het ambacht van zuurdesem een ​​ongelooflijke toevoeging aan ons arsenaal aan grootse granen, een ideale combinatie van wetenschap en gevoeligheid. Hij herinnert ons aan wat ons aan tafel brengt en wat we ons herinneren en waar we naar verlangen als we er eenmaal van weggaan. Perfect inderdaad.”
    CHRIS BIANCO, auteur van Bianco en chef-kok/eigenaar van Pizzeria Bianco

    “Maurizio heeft een leven lang kennis gedestilleerd tot een perfect complete bijbel voor elke broodbakker. Deze grondige gids voor het bakken van het beste brood dat je ooit hebt geproefd, is een must-have voor iedereen die van brood houdt.
    DAN RICHER, auteur van De vreugde van pizza

    “Het boek van Maurizio Leo bevat alles wat iemand zou willen weten over de kunst en wetenschap van het bakken van brood, mooi en duidelijk geschreven voor de eerste keer dat hij bakker is en de lang geobsedeerde. Dit boek is een encyclopedische en laagdrempelige aanvulling op de canon van een anker van de broodbakgemeenschap.”
    JENNIFER LATHAM, auteur van Brood bakken met kinderen

    “Voor degenen die brood van professionele kwaliteit willen maken en elk element van het bakken van brood thuis willen perfectioneren, zal The Perfect Loaf je daarheen leiden door je niet alleen recepten te geven, maar ook de tools om te denken als een bakker.”
    BRYAN FORD, auteur van Nieuwe Wereld Zuurdesem

    Pre-order het boek hier

    Links: Aubrie Pick maakte de mooiste foto’s voor het kookboek, maar hier maak ik een kijkje achter de schermen van mijn zuurdesem babka. We hebben het boek opgenomen tijdens de pandemie – alle 60 recepten in 10 dagen. Dat viel niet mee, gezien de lange gistingstijd van zuurdesembrood en het feit dat wij met zijn allen waren.

    Juist: het voelde onwerkelijk om iets vast te houden waar ik 3 jaar aan heb gewerkt (en waar ik nog veel meer aan heb gedacht)!

    Veelgestelde vragen over het perfecte broodkookboek

    Is het kookboek 100% zuurdesem?

    Ja, elk recept gebruikt zuurdesem. De recepten voor het weggooien van zuurdesem gebruiken echter alleen het weggooien van zuurdesem voor smaak (zoals mijn zuurdesem-maïsbrood!) En niet als het primaire rijsmiddel.

    Waar moet ik je kookboek bestellen? Welke winkelier helpt The Perfect Loaf het meest?

    Bestellen bij elke detailhandelaar is net hetzelfde!

    Kan ik het boek buiten de VS bestellen?

    Ja! Je zou The Perfect Loaf moeten kunnen vinden op je lokale Amazon-pagina (bijv. Amazon verenigd koninkrijk) of kies Boekendepotdie GRATIS internationaal wordt verzonden.

    Kan ik een gesigneerd exemplaar van het kookboek krijgen?

    Wat is jouw favoriete recept uit het boek?

    Ik heb dit veel gevraagd, en het is moeilijk om deze vraag te beantwoorden! Jarenlang ben ik dol geweest op het recept voor zuurdesembomboloni dat ik heb ontwikkeld en hier op de site heb gepost, en in het boek heb ik een bijgewerkte versie die nog beter is (snik!). Ik hou ook van mijn Rustico-recept, een brood met heerlijk complexe smaken, een open binnenkant en een donkere en knapperige korst. Er zijn ook zoveel nieuwe en coole recepten waar ik zo lang over heb gedaan om ze te ontwikkelen, zoals Engelse zuurdesemmuffins, ik kan niet wachten tot jullie ze allemaal proberen!

    Uiteindelijk is het kiezen van een favoriet recept hetzelfde als proberen je favoriete kind te kiezen – je kunt het gewoon niet

    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn WhatsApp Reddit Tumblr Email
    Bjorn
    • Website

    Related Posts

    Het Perfect Loaf kookboek is nu verkrijgbaar!

    March 22, 2022

    De eenvoudigste manier om mijn bakken te verbeteren (met gratis werkblad met baknotities)

    November 2, 2021
    Blijf in contact
    • Facebook
    • Twitter
    • Pinterest
    • Instagram
    • YouTube
    • Vimeo
    Onze keuzes

    De slowcooker: veelzijdige recepten en handige tips voor elk seizoen

    May 17, 2025

    Een smakelijke reis door de wereld van taarten en desserts

    May 17, 2025

    Eieren koken: tips, technieken en moderne innovaties

    May 17, 2025

    De complete reis van appeltaart: van historische wortels tot moderne presentatie

    May 17, 2025
    Over ons
    Over ons

    “The only real stumbling block is fear of failure. In cooking you’ve to have a what-the-hell attitude.”

    Onze keuzes

    De slowcooker: veelzijdige recepten en handige tips voor elk seizoen

    May 17, 2025

    Een smakelijke reis door de wereld van taarten en desserts

    May 17, 2025

    Eieren koken: tips, technieken en moderne innovaties

    May 17, 2025
    Archief
    • May 2025
    • March 2025
    • February 2025
    • November 2024
    • June 2024
    • March 2022
    • February 2022
    • January 2022
    • December 2021
    • November 2021
    Facebook Twitter Instagram Pinterest
    2022 © Bellaitaliahellendoorn.nl Alle rechten voorbehouden

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.