Na drie lange jaren van schrijven, testen, fotograferen en bakken (natuurlijk), Het perfecte brood Het ambacht en de wetenschap van zuurdesembrood, snoep en meer is nu overal verkrijgbaar waar kookboeken worden verkocht!
Ik heb deze website 10 jaar geleden gemaakt om anderen te helpen leren hoe ze zuurdesembrood kunnen maken vanuit hun eigen keuken. Tien jaar later, en vele reacties, e-mails, recepten en handleidingen later, zijn mijn website – en ik! – er nog steeds om te helpen. Nu met mijn zuurdesemkookboek, hoop ik dat het hetzelfde voor jou zal blijven doen in je thuiskeuken.
Bestel jouw exemplaar!
Nu de publicatiedag is aangebroken, betekent het bestellen van The Perfect Loaf-kookboek dat de levering binnen een paar dagen zou moeten plaatsvinden (als u op Amazon bestelt, is dit waarschijnlijk de volgende dag). Je zou het ook moeten vinden in lokale boekhandels in jouw buurt.
Als u zich buiten de VS bevindt, controleert u uw lokale Amazon of Boekendepot wordt gratis internationaal verzonden.
⭐️ Laat een review achter
Als je je boek hebt ontvangen en er helemaal weg van bent, overweeg dan om een recensie achter te laten waar je het boek ook hebt gekocht (vooral als je het op Amazon hebt besteld).
Recensies helpen ervoor te zorgen dat het boek het op de lange termijn goed doet en ze helpen enorm.
Bedankt voor het beoordelen!
Deel je baksels
Als je je een weg baant door mijn kookboek, vergeet me dan niet te taggen op Instagram, @maurizio, zodat ik kan zien! Ik zal je baksels ook delen met mijn volgers – een virtuele bakclub 🙂
Een kijkje achter de schermen
Een kijkje achter de schermen bij het maken van het kookboek The Perfect Loaf. Zoveel deeg gemengd, verdeeld en gevormd tijdens het maken van dit boek. En je kunt er zeker van zijn dat ik tijdens het testen ook mijn deel heb gegeten.
De kleine foto’s aan de muur waren proefdrukken gemaakt tijdens de fotoshoot met de getalenteerde Aubrie Pick, die de meeste foto’s in het boek heeft gemaakt.